slider-bb-optiek-horen-v1

Ook als u een audicien nodig heeft

Bij BB Optiek Zien & Horen in Warnsveld (vlakbij Zutphen) kunt u zowel vragen aan een opticien als aan een audicien kwijt. Ans Hoekerswever en David Buist zijn namelijk beide gediplomeerd audio-specialist. Daardoor kunt u ook met al uw (h)oorzaken bij ons terecht!

Hoorproblemen: niets om u voor te schamen

Bijna 1,5 miljoen mensen in Nederland hebben last van een verminderd gehoor, de gemiddelde Nederlander wacht echter 12 jaar voordat hij of zij een specialist raadpleegt voor een hoormeting. Zo mist u zaken die aangenaam, leuk of informatief zijn: muziek, het spinnen van een kat of een waarschuwende sirene... Zonde, want voor een hoortoestel hoeft u zich helemaal niet te schamen! Net zoals ogen op latere leeftijd vaak een (lees)bril nodig hebben, kan ook uw gehoor soms wel wat hulp gebruiken. Gelukkig zijn er tegenwoordig prachtige hoortoestellen die u (bijna) niet ziet!

Onze hoortoestellen

De techniek op het gebied van hoortoestellen is de laatste jaren vooruit gesneld. Wij werken veel met de digitale hoorsystemen van Audifron, Sebotek en Kind. Hiermee kunt u bepalen uit welke richting en zelfs welke geluiden u wilt horen. U kunt uw oren niet geloven! U wordt zich ineens weer bewust van het tikken van de klok en op een verjaardag kunt u weer verstaan wat uw familie tegen u zegt. Uw kinderen mompelen niet meer zo erg en de violen in het orkest komen op de cd ook weer tot hun recht. Dat wilt u allemaal toch niet missen?

Kom langs voor een hoortest

Heeft u gehoorproblemen of wilt u uw oren eens aan een test onderwerpen? Maak dan een afspraak voor een hoortest. Wij luisteren naar uw wensen en hebben een passende oplossing. Neem niet langer genoegen met een minder gehoor en kom langs bij BB Optiek Zien & Horen in Warnsveld!

BB-Optiek-Artikel-Hoorprobleem-V1

Lees meer over onze hoorproducten


Top