slider-bb-optiek-merken-v1

Onze collectie brillen en zonnebrillen

BB Optiek Zien & Horen in Warnsveld (vlakbij Zutphen) heeft een zeer uitgebreide brillen- en zonnebrillencollectie die wekelijks wordt aangevuld. Daarvoor zijn we bereid grenzen over te gaan! Letterlijk, want tijdens nationale en internationale beurzen (o.a. de Mido in Milaan en de Silmo in Parijs) bekijken we de trends van dit moment en zoeken we de gaafste modellen voor u uit.

Als u iets exclusiefs wilt wat u niet bij iedere opticien kunt vinden, dan helpen wij u graag. Wat dacht u van de designbrillen van het Franse merk J.F. Rey, de subtiele monturen van Flair of de elegante brillen van Cogan? Wij hebben een voorraad van exclusieve merken die kunnen worden geleverd met kwaliteitsglazen op maat.

Heeft u niet zoveel tijd om uw zoektocht naar een nieuwe bril in onze winkel te beginnen? Bij BB Optiek Zien & Horen is het ook mogelijk om vanachter uw pc alvast wat monturen op uw gezicht te zien. Ook kinderbrillen kunt u op deze manier alvast selecteren. Mocht er iets leuks tussen zitten, dan kunt u dit montuur naar de winkel laten sturen om 'in het echt' te zien en te voelen. Naar onze brillenpaskamer of kinderbrillenpaskamer.

We zijn benieuwd waarnaar u op zoek bent! Mogen wij u helpen bij het uitzoeken van uw nieuwe bril? Kom langs bij BB Optiek Zien & Horen in Warnsveld!

BB-Optiek-Artikel-Merken-V1

Lees meer over onze collecties


Top