Oogzorg

Bij BB Optiek vind je een gediplomeerd optometrist. Hierdoor kunnen we jou maximale oogzorg bieden. In onze winkel kunnen we bovendien optometrische onderzoeken verrichten.

Gezondheid van de ogen

Onze optometrist kan je ogen medisch onderzoeken en een eventueel probleem tijdig signaleren. Voordat onze optometrist start met het onderzoeken van je ogen, stelt ze eerst een aantal vragen over de gezondheid van je ogen en eventuele oogklachten. Daarnaast vragen we door over je algemene gezondheid, werkomstandigheden, levensstijl en of er oogheelkundige afwijkingen zijn in jouw familie. Wij kunnen als het nodig is aanvullende onderzoeken doen zoals een OCT scan. Deze scan is een manier om het netvlies of de oogzenuw beter in beeld te brengen en vast te leggen.

Let op: aan de optometrische onderzoeken zijn kosten verbonden. Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op.

Myopie Management

Myopie Management wordt toegepast om bijziendheid af te remmen. BB Optiek is erkend Myopie Management Expert en wij bieden dan ook diverse opties om bijziendheid af te remmen.

Ook voor kinderen

Het gebruik van smartphones en tablets onder kinderen is hoog. TV kijken, vloggen, gamen. Ze vinden het zelf hartstikke leuk, maar hun ogen niet. Kinderen lopen het risico bijziend (het hebben van een min sterkte) of zelfs hoog bijziend te worden. Onze optometrist is extra opgeleid om te zorgen voor de ogen van kinderen. Daarbij kijken we naar het zicht van vandaag én van morgen. 

Droge ogen

Bij droge ogen is er een probleem met de traanfilm, de productie van de traanklier of de traanafvoer. De traanfilm is de bevochtiger van het oog. Hij is essentieel om het oog gezond te houden, goed te kunnen zien en geen comfortklachten te krijgen.

Heb je last van droge ogen, dan is ons advies om eerst het oog te laten onderzoeken door onze optometrist. Onze optometrist kan de kwaliteit van de traanfilm beoordelen door diverse onderzoeken uit te voeren. Op basis daarvan kunnen we een goed advies geven.

Meer informatie

Heb je een vraag over de gezondheid van je ogen, neem dan contact op met onze optometrist.

BB Optiek Brillen & Lenzen
Runneboom 10
7232 CX Warnsveld
0575-529833

Openingstijden

  • Maandag gesloten
  • Dinsdag t/m vrijdag: 09.00 – 17.30
  • Vrijdagavond: 18.30 – 20.00
  • Zaterdag: 09.00 – 16.00